top of page

Compétition

Public·84 membres

[ТВ@@] Словенија до 17 Србија до 17 uživo prenos 2022 27 октобар 2023

PRENOSI TEKEM V ŽIVO VSI PRENOSI · 1SML2324. MURA : TABOR SEŽANA. DANES ob 15:00 ... VEČ TEKEM. SLOVENIJA. KVALIFIKACIJE ZA EP U17 2024. 3 : 0. AZERBAJDŽAN.

minutu i Sirđi u... 06 Feb 2020Iza juga Marakane - Pretpetlići na pripremama Ljudi iz Omladinske škole Crvene zvezde vrlo često poručuju da igrači u najmlađim uzrastima moraju da se navikavaju na veličinu kluba i da već t... 05 Feb 2020Grafičar pobedom započeo pripreme u Antaliji Grafičar – Lviv 2:0 (1:0) Strelci: Milovanović u 30. i Pobulić u 65. minutu. Grafičar: Čupić, Mladenović, Nikolić, Odada (Mrkela), Erako... 05 Feb 2020Đorđević - Nismo rekli sve u Ligi šampiona - Ozbiljno smo trenirali u Italiji. Bili su fenomenalni uslovi, od terena do ishrane, sve je bilo na vrhunskom nivou, a dečaci su trenirali kao... 03 Feb 2020Omladinci bez golova sa Biljem Bilje - Crvena zvezda 0:0 (0:0) Bilje: Radikon, Peršić, Leonardo, Tavčar, Cvek, Šturm, Marc, Hutlar, Štrukelj, Doplihar, Breganti. Većina fudbalera rođenih 2003. godine je prekomandovano... 05 Aug 2021Iza juga Marakane - Biseri spremni za iskorak u Grafičaru - Odradili smo dobre pripreme i ponosno mogu da konstatujem da su igrači čak i premašili moja očekivanja. Raduje me što se radi o grupi mladih i... 04 Aug 2021Đurić produžio ugovor do 2025. Kada se govori o Zvezdinoj generaciji 2003. sinonim je lepa i dopadljva igra, čvrsta ruka trenera Marka Neđića, trofeji, ali i sijaset talenata... 01 Aug 2021Raspored utakmica omladinaca i kadeta Omladinci Crvene zvezde će pored nacionalnog prvenstva učestvovati i u juniorskoj Ligi šampiona, gde će predstavljati srpski fudbal. Dva „večita... 19 Feb 2020Jelić - Omladinci imaju karakter pobednika - Nema lakih protivnika u ovoj fazi takmičenja. Pokazali smo u grupnoj fazi da možemo da igramo sa svakim protivnikom, nezavisno od imena, rejti... 13 Feb 2020Penaldžije iz Tiraspolja - Samopouzdanje je ključno Odgovornost kao prvi izvođač preuzeo je kapiten Borisav Burmaz. - Probio sam led kao kapiten i postigao pogodak. Nisam imao tremu, ali sam b... 14 Feb 2020Kvartet omladinaca kali se u Grafičaru Momak rođen 2002. godine, Vladimir Prijović, jak defanzivac koji je u omladincima Grafičara pokazao izuzetnu snagu i spremnost, ne krije zadovol... 13 Feb 2020Uspeh Zvezdinih omladinaca najbolji srpski rezultat u istoriji Izabranici Slavoljuba Đorđevića nastavili su da pomeraju granice. Takođe, poštujem sve mere koje su izrečene, moram prizn... 28 Mar 2020Pioniri prate nastavu i marljivo treniraju Čitavu jesen je sjajnim driblinzima na terenima iza juga Marakane dugokosi dečak Petar Sukačev mamio aplauze svih prisutnih na tribinama. 30 Mar 2020Mlađi kadeti vredno treniraju kod kuće - Mnogo mi je neobično bez treninga sa ekipom i fudbala. 20 Feb 2020Iza juga Marakane - Omladinci Grafičara u niskom startu Omladinci Grafičara imali su sjajnu jesen, iako rezultati vrlo često nisu pratili lepršavu igru koju su demonstrirali talenti rođeni 2001. i 200... 17 Feb 2020Mlađi kadeti se pripremaju u Ankaranu Mlađi kadeti Crvene zvezde su pružali sjajne partije tokom jeseni, iako su bili daleko najmlađa ekipa u ligi. Trijumfom u penal seriji protiv Šerifa (0:0 – 4:2 penalima) obezbedili su igra... 12 Feb 2020Savić - Pobeda idealan poklon za rođendan - Ovo je najlepši poklon koji sam mogao da dobijem, ali moram da budem iskren i kažem da sam očekivao sve ovo. Bila je teška utakmica, ali bili... 12 Feb 2020Katić - Ispoštovao sam dogovor s trenerom golmana - Bila je teška utakmica. Šerif je stvarno dobar protivnik, ali ovo je timska pobeda. Svi oni moraju od negde da krenu, a upravo zbog... 08 Nov 2020Zvezdin “Otvoren dan” u Beogradu Dečaci će raditi pod nadzorom Milana Savkovića, Slaviše Šuše, Milana Milenkovića i Ivana Gajića, stručnjaka koji predvode pomenute generacije u... 06 Nov 2020Knežević presudio IMT-u Crvena zvezda - IMT 1:0 (0:0) Strelac: Knežević u 56.... 05 Nov 2020Raspored utakmica i najava prenosa mlađih kategorija Takmičarski vikend za naše bisere počinje u petak od 10 časova kada će omladinci Crvene zvezde dočekati IMT na terenima iza juga Marakane. Pulen... Fudbalski savez Srbije Kvalifikacije za EP (U-17) | Srbija - Luksemburg 3:0 (24.10.2023). 12K views Pobednik Kupa Srbije za sezonu 2022/2023 - FK Crvena zvezda. 29K views · U17 ... Srbija na EP za kadete, direktni prenosi na Sport klubu ... (direktan prenos Sport klub 1), tri dana kasnije će na megdan Turskoj, a grupnu apr 2022 0 · Fudbal ostalo. 06. apr 2022 0 · Foto FSS Srbija U17 · Bravo, ... Dominirali smo u posedu i prilika, što govori i statistika... 12 Feb 2020Đorđević - Bog nas je nagradio - Penali su lutrija, ali deca su zaslužila prolaz dalje i Bog nas je nagradio. U uslovima pod kojim igrali, kako smo putovali, sa gomilom proble... 12 Feb 2020Žreb za osminu finala Lige šampiona u petak Biseri koje sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević su, nakon prolaska grupne faze i nadigravanja Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa, eliminisali Še... 12 Feb 2020Omladinci u osmini finala Lige šampiona Šerif - Crvena zvezda 0:0 (0:0, penali 2:4) Stadion: “Mala Arena Šerifa”, Tiraspolj. Gde gledati Srbija - Slovenija? Prenos koji sa nestrpljenjem Gde gledati Srbija – Slovenija? Prenos koji sa nestrpljenjem čeka Balkan. Košarka Autor: Miodrag Dimitrijević 17. avg 202208:44 > 08:59. :. Sudija: Adam Farkaš (Mađarska). Jedanaesterci:... 12 Feb 2020Neuspeh Grafičara protiv Poljaka Grafičar – Podbeskidze 0:3 (0:1) Stadion: Tereni hotela “Starlajt” Sudija: Sarif Bulat. Strelci: Jarok u 29, Bilinski u 62. i Marzek... 11 Feb 2020Luković – Razvojni tim napreduje iz dana u dan - Uslovi su fenomenalni u Antaliji. Od hotela, preko terena, kao i protivnika koje imamo ovde. Ovo je jako bitan deo pripremnog perioda gde imam... 11 Feb 2020Đorđević - Timskom igrom do prolaska u osminu finala - Ne treba toliko da se opterećujemo ovom utakmicom. Zakon o budžetu Republike Srbije za 2023. godinu Zakon o budžetu Republike Srbije za 2023. godinu | Paragraf ('Sl. glasnik RS', br. 138/2022 i 75/2023) (((ТЕЛЕВИЗИЈА УЖИВО>>))) Шпанија до 17 Србија до 23. 5. 2023. — (ТЕЛЕВИЗИЈА УЖИВО>>))) Шпанија до 17 Србија до 17 uživo online 24 мај 2023 Streljački savez Srbije Prenos Uživo Španija U17 (Ž) – Engleska ... Србија Црна Гора uživo online 17 октобар 2023 пре 13 сати — Србија Црна Гора uživo live 17 октобар 2023 пре 5 сати — Gledajte direktan prenos utakmice Srbija - Crna Gora uživo. Fudbalska reprezentacija Srbije – Raspored utakmica i rezultati Srbija. 14/10/23, Mađarska, 2 : 1, Srbija. 17/10/23, Srbija, 3:1, Crna Gora. 19/11/23 Srbija, 0:1, Norway. 05/06/22, Srbija, 4:1, Slovenia. 09/06/22, Sweden ... Kao što sam rekao od prvog susreta u Ligi šampiona, prioriteti kluba su razvijanje igrača i... 09 Feb 2020Mladenović - Verujem u kvalitet omladinaca - Živeće se i posle te utakmice. Ono što treba reći deci to je da imaju pristup obavezama i utakmicama kao i do sad. Za klub bi bilo dobro da el... 09 Feb 2020Žižić – Stičemo potrebno iskustvo u Antaliji - Jako sam zadovoljan uslovima za rad. Došli smo u Antaliju da radimo maksimalno i kvalitetno. Nosimo iz Srbije dobru, radnu atmosferu, jer smo... 08 Feb 2020Nesrećan poraz Grafičara od Petrolula Grafičar – Petrolul 1:2 (1:1) Sudija: Vardan Manukijan. Strelci: Fićović u 4. Za Grafičar, a Koli (jedanaesterac) u 7. NS Uživo: Najnovije vesti Novi Sad i Srbija u fokusu Vaš izvor najnovijih vesti, događaja i tema iz Novog Sada, Srbije i šire. Pratite nas i budite u toku sa svim dešavanjima na nsuzivo.rs!

À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page