top of page

Compétition

Public·84 membres

Cibona Zadar prijenos 27 listopada 2023

15. lis 2023. — hr/cudesan-dan-na-subicevcu-gorica-potukla-sibenik-do-nogu-i-dosla-na-1/ HT Premijer liga 6. U utorak i petak su domaćini… Cibona … luminize ...

Ali i to je sport”, smatra trener Vukova. U utakmici 1. kola Premijer lige Cibona – Zadar Vukovi će dati sve od sebe “Mi ćemo dati najbolje od sebe na terenu. Složni smo i uigrani i imamo pet prošlosezonskih igrača. Novi su se sjajno uklopili i uspjeli smo ostvariti kemiju koja je za momčadski sport najvažnija. Mislim da igramo tranzicijski jako dobro, da smo digli razinu obrane i timske igre te da su nam igrači atletski spremniji odgovoriti zahtjevima moderne košarke”, zaključio je trener Vulić. Jedan od igrača koji su ostali u klubu je i Ivan Majcunić. On je ovo ljeto s klubom dogovorio produženje ugovora, a uoči početka sezone dijeli isto mišljenje i optimizam kao i trener. “Atmosfera u ekipi je super. Gdje gledati utakmicu? Cibona i Zadar danas uz TV prijenos 10. velj 2021. — Gdje gledati utakmicu? Cibona i Zadar večeras od 20:30 uz TV prijenos uživo na ArenaSportu igraju još jedan vječni derbi hrvatske košarke. godine Unatoč otegotnim okolnostima jer u prvoj utakmici neće moći računati na sve igrače iz prve momčadi, trener Jakša Vulić i igrači optimistično gledaju prema utakmici, ali i prema cijeloj sezoni. U klubu vlada složnost, homogenost i svi su spremni da na terenu, ali i izvan njega daju sve od sebe te se izbore s izazovima. Cibona će se i u sezoni 2023. boriti za jedan trofej – kup ili prvenstvo! “Izazovi jesu pred nama. Ali što se očekivanja od Favbet Premijer lige tiče, trebali bismo biti na tragu prošle sezone. U svakom slučaju, borit ćemo se za trofeje. Mislim da Cibona, bez obzira na probleme koji nas trenutno prate, spada u veliki trio hrvatske košarke te očekujem da ćemo se i mi uključiti u borbu za vrh. “Jako sam zadovoljan kako smo sastavili momčad i mislim da smo napravili dobru atmosferu. Momci su predani radu i treningu i željni su napredovanja. A to je ono što mene kao trenera ispunjava. Zadovoljan sam s onim što smo napravili u proteklih mjesec i pol dana. No, bit će teško, pogotovo ako ne budemo u punom sastavu. Teško je zamisliti da ćemo možda jedan dio domaćeg prvenstva igrati s pet igrača i dva juniora. To momčad dovodi do velikog iscrpljivanja i to će se sigurno odraziti i na Premijer i na ABA ligu. Napravit ćemo sve da osvojimo barem jedan trofej, kup ili prvenstvo. To je sasvim sigurno”, rekao je trener Vulić. Podsjetimo, Cibonu su završetkom prošle sezone napustili Lovro Mazalin, Borna Kapusta, Krešimir Ljubičić te Luka Frančešević, ali Jakša Vulić izrazito je zadovoljan što su do sada pokazali novi igrači te oni koji su ostali pod Tornjem. Naslovna - KK ZadarKK Zadar KK Zabok AdmiralBet ABA liga Momčad Novosti 26. 10. 2023. Jusup: Cibona je opasna, pozivam navijače da nam sutra pomognu Nakon dvije uzastopne pobjede košarkaši Zadra u dobrom raspoloženju dočekuju Cibonu. Riječ je o protivniku kojega su Zadrani uvjerljivo pobijedili na otvaranju FAVBET Premijer lige u Zagrebu, ali u znatno drugačijem sastavu, budući da Cibona u domaćem prvenstvu ne može igrati s igračima koji su dovedeni pred ovu sezonu. ((stream-)) Bosco Cibona prijenos 22.10.2023 prije 5 dana — (stream-)) Bosco Cibona prijenos 22.10.2023 Zagrebački nedjeljni maraton: Cibona i Bosco u podne, derbi Dinama i Cedevite Junior, ... Gdje gledati Cibona - Zadar, prijenos 1. kola Premijer lige? 28. ruj 2023. — Pročitajte gdje gledati Cibona - Zadar, prijenos prvoga kola nove sezone hrvatske Premijer lige iz Draženovog doma. To znači da ćemo u Zadru … Favbet Premijer Liga 22. Show Vujačića protiv Zaboka: 37 poena uz osam pogođenih trica Peta utakmica u FAVBET Premijer ligi i peta pobjeda branitelja naslova, ishod je utakmice Zadar – Zabok, čiji konačni rezultat 97:84 (25:22, 21:10, 30:25, 21:27) ne sugerira kako se radilo o susretu kojega je domaća momčad kontrolirala od početka do kraja. KOŠARKA UŽIVO: Cibona i Zadar u Draženovom domu u četvrtak, 28. rujna 2023. godine, igraju 1. kolo Favbet Premijer lige – gdje gledati prijenos? Cibona i Zadar u četvrtak, 28. godine, otvaraju novu, 33. sezonu hrvatske košarkaške lige. Ova utakmica 1. kola Premijer lige se igra u Draženovom domu, počinje u 19 sati, a osiguran je i izravni TV prijenos. Arhiva Cibona Zadar prijenos - DalmacijaPortal.hr Pročitajte gdje gledati prijenos Cibona - Zadar, prvo kolo nove sezone hrvatske… L. P. 27 rujna, 2023. Šibenik Cedevita gledati prijenos 25 listopada 2023 prije 2 dana — (TELEVIZOR@@) Zadar Hajduk uživo prijenos 30/05/2023 (TV [[televizija uživo]>] Cibona Šibenik uživo 17 travnja 2023 Gdje gledati Cedevita ... I dodajmo da od ove sezone 2023. /2024. bivša HT Premijer liga nosi naziv Favbet Premijer liga! U momčadi Cibone, koju će u sezonu s klupe povesti novi trener Jakša Vulić, vlada pozitivna atmosfera. U pripremnom razdoblju upisan je tek jedan poraz, a osvojena su i dva turnira. U Sarajevu su Vukovi u sklopu Memorijalnog turnira Mirza Delibašić bili bolji od domaćina Bosne te podgoričke Budućnosti. Na Dubrava kupu upisane su pobjede protiv Borca iz Banja Luke, sudionika ABA 2 lige te Krke iz Novog Mesta, povratnika u ABA ligu. PROČITAJTE VIŠE: HEP Toplinarstvo ponovo obustavlja isporuku tople vode za dio Novog Zagreba i to od 27. do 30. Bez naslova Zadar cibona prijenos ウェブ2023年4月4日 · DAN UTAKMICE ⏩ https://www.youtube.com/@RiyadMahrez1-fr7wv/about RMatch Detail : KK Zadar vs KK ...

À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page