top of page

Compétition

Public·84 membres

Marseille AEK adás közvetítés 26 október 2023 Élő

2023. aug. 15. — A televíziócsatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják. Borítókép: GettyImages. Címkék: sportműsor, tv-műsor, tv-adás, tv-közvetítés · A ...

Talán nincs is manapság a sportközvetítésekben annyira egyértelmű párosítás, hogy ha kerékpár, akkor Sipi és Jenci, mint az ő esetükben volt. Ha lecserélik a Forma-1-es kommentátort, vagy ha más adja a Bajnokok Ligája-meccseket, a nézők kis túlzással észre sem veszik. De ha véletlenül én ültem be bringára Sipi mellé, akkor egyből jött három kérdés, hogy hol van Jenő? Én úgy érzem, hogy Jenciék nagyon jelentős mértékben megvalósították az általam korábban már vázolt „élvezhető közvetítés” kategóriáját, ahol nem elsősorban a hírek, tények, információk bombázták az emberek agyát. Vicces volt az adás, kellemesen duruzsolt a helikopter, élvezhető volt. Mi öten (András mellett Bodnár Gergő, Pintér László, Rév Dániel és Székely Dávid - szerk. ) most valamivel többet megpróbálunk behozni a hírekből, ami mellé meg kell találnunk a szórakoztatás formáját is, amelyben Sipiék nagyon jók voltak, de azt is meg kell érteni, hogy mi nem fogunk úgy közvetíteni, mint ők, mert az ember más ruhájában hülyén néz ki. Egészen máshogy közvetítünk kerékpárt, mint például egy túraautó vb-futamot. Utóbbit szinte végig beszéljük, itt viszont sokszor erőltetni kell, hogy jól jön néha a csend, hiszen adott esetben van még hátra egy-két óra a szakaszból. Még azért tanulgatjuk azt, hogy miként lesz igazán jó a dolog, amely az idei Giróra és a Tour de France-ra össze fog állni. - Az Eurosporton általában off tube, tehát stúdióból közvetítesz, de tudjuk rólad, hogy sokszor beleszagolsz a benzingőzbe is, hiszen különböző autós magazinoknak is dolgozol szerkesztőként, riporterként. Ez miben más munka, és mennyire áll közel hozzád? - Ilyenkor ki tudsz jutni az eseményekre, kezet tudsz rázni a versenyzőkkel és beszélgetni tudsz velük, ilyen vonatkozásban egy más élmény. De ez egy egészen más világ, az ilyen típusú riportanyag elkészítése nagyon a film világa felé megy el, ahol már inkább a képi anyag dominál, itt szinte előre kell tudnod a forgatás előtt, hogy mit és honnan akarsz felvenni. V-sport - Tippmix Egy fogadásban legfeljebb 8 esemény kimenetelére tippelhetsz. Milyen ek bepipálásával, vagy az összes (valamennyi sütifajta) engedélyezésével. A ... Norbi elképesztő személyiség, hihetetlenül barátságos, közvetlen és kedves mindenkivel, így aztán 2-3 találkozás után már joggal hiheti azt mindenki, hogy a barátja. Nem tudom, hogy honnan merít ehhez egyébként erőt, hogy mindenkivel ilyen legyen, de meggyőződésem, hogy a sikerében, a népszerűségében ennek legalább akkora szerepe van, mint az eredményességének. Ha felhívom, akkor ha nem is veszi fel, általában aznap visszahív, mert tudja, hogy olyan ügyben keresem, ami fontos lehet. Azt gondolom, hogy ha valami hülyeséget mondanék vagy írnék róla, akkor ugyan nem hívna fel ezért külön, de legközelebb biztosan az orrom alá dörgölné, ha találkoznánk. Voltam lent nála Pécsen, szóval elég jó viszony van közöttünk. Én annyira kedvelem a személyiségét, hogy barátomnak tekintem őt. (folyó!!) AEK Ajax élő közvetítés 5 október 2023 )) FTC Hamr 2023. okt. 4. — ) AEK Ajax élő közvetítés 5 október 2023 )) FTC Hamrun Spartans élő adás 17 Marseille vs Brighton & Hove Albion Uefa Europa League ... [online@@@] AEK Ajax online közvetítés 5 október 2023 21 órá 2023. okt. 4. — 21 órával ezelőtt — RB Salzburg Real Sociedad élő közvetítés 3 október 2 23 órával ezelőtt — ] AEK [[Élő Sport]<<<] Ajax Marseille élő adás ... Ami kéznél volt, azt kezdtem el olvasni, az Autó-Motor című újságot, amelynek az utolsó három oldala volt körülbelül sport, és azt kezdtem el nézegetni, majd szépen lassan több és több sport került be a képbe. Valamikor hetedikes lehettem az általános iskolában, amikor összeállít a fejemben, hogy ott van a sport, és az F-1 és én ezeket szeretem. Volt egy furcsa és rövid időszakom még annak idején, amikor a magyar futball iránti megmagyarázhatatlanul görcsös és beteges érdeklődést éreztem, amin sokan átesnek… Mind a mai napig a ’98-as magyar bajnokságból a cserepados csatárokra is emlékszem, mert az akkori rajongásnak hála megmaradt a nevük. (András 2013-as szezonelőzetesét itt olvashatjátok) - A tavalyi évtől kezdődően az Eurosporton már kerékpáros közvetítésekben is hallhatunk téged. A csatorna jól megszokott párosa Sipos János sajnálatos tavalyi halála és ifj. Knézy Jenőnek a csatornától történő őszi távozása után felbomlott. Mi a helyzet a mögöttük hagyott hatalmas űrrel? - Maga a kerékpározás nekem a hétköznapokban nagyon fontos, mert rengeteget biciklizek, imádok nagyokat túrázni, főleg a hegyek között, bár nem voltam sohasem versenyző. Amikor én kezdtem az Eurosportnál, akkor a másik kedvenc sportomnak számító kerékpár éppen Sipi és Jenci miatt „érinthetetlen” volt, ami teljesen érthető volt akkoriban. Szerencsejáték Zrt. - Fogadási lehetőség V-sport eseményekreA V-sport eseményekhez a „hagyományos” sportfogadásból ismert piacok és kimenetelek tartoznak. Így fogadásokat köthetsz többek között 1X2, 1. félidő - 1X2 vagy Gólszám típusú piacokra (mérkőzés előtti fogadások). A V-sport kínálatban helyet kapnak a „hagyományos” sportfogadásból szintén ismert hosszú távú (outright típusú) fogadási lehetőségek is, ahol pl. Akkoriban kaptam egy TV-tuner kártyát, amivel legalább a számítógépemen tudtam nézni a csiga2-est és a magyar egyet. Addig egyáltalán nem is hiányzott az életemből, de nagyon színes gyerekkort éltem meg a televízió nélkül is. Mai fejjel én nagyon is egyetértek ezzel az elgondolással, és valami ilyesmit tervezek majd én is, ha esetleg nálunk is jön az utánpótlás. - Abból nem volt a riporteri szakmában hátrányod, hogy sok sporteseményről nem volt képbeli élményed, amiről mások gyerekfejjel nem csak olvastak, de láttak élőben is? - Szinte semmit nem láttam a korábbi sportesemények közül, ezeket mind a mai napig youtube-on szoktam visszanézni csak. De ugyanezt a helyzet Zengő Zolival, a csapat mindenesével, Szabó Ildivel vagy éppen Juni Gyurival is, ők is nagyon segítőkészek, ha felhívom bármelyiküket, azonnal visszaszólnak, segítenek. Ami meglep, hogy a külföldi versenyzők is mennyire barátságosak, most voltam kint Olaszországban, beszélgettem Monteiróval és a tervezőmérnökével, nagyon kedvesek, befogadóak voltak. Ha írok nekik egy e-mailt, még aznap jön válasz. Jó érzés személyesen is megismerni azokat az embereket, akiket közvetítesz. Szerencsére ő figyel rá, hogy normális életet is éljek, mert engem nagyon be tud szippantani ez a dolog. Az a baj, hogy engem sokszor azok a hírek érdekelnek a leginkább, ami az átlagembert nem annyira, és ezekkel képes vagyok órákon keresztül elbíbelődni. Napi 6-8 óra simán elmegy ennek a szerkesztésével, amit még mindig egyedül csinálok. Egyelőre nem találtam senkit sem, akire rá tudnám bízni a munka egy részét, és aki hasonló koncepció mentén tudná vinni előre az oldalt, hiszen mindig lenne miről írni. Az viszont alapszabály, hogy ha a párom hazajön, akkor a billentyűzet félre van téve… - Két éve folyamatosan benne vagy a WTCC-sorozat vérkeringésében, milyen viszonyt alakítottál ki azóta a sorozaton szereplő magyar csapattal? Ha most felhívnád Michelisz Norbit, felvenné neked a telefont? - Én nagyon könnyen mondom azt valakire, hogy barát, de vele a viszony azért a kommentátor-versenyző és a baráti közötti viszony között van. (Sport!!!) Marseille Brighton adás 5 október 2023 Prof. Dr. 2023. okt. 5. — [[sport]#] Brighton AEK közvetítés 21 szeptember 2023 2023. szept. 18. — Marseille, Atalanta - Rakow, Brighton - AEK Athén, Glasgow Rangers ... Annak idején volt egy vízelvezető csatorna, az alatt másztak be az emberek, és elkezdték ráncigálni Michael Schumachert is, aki éppen ott előttünk csúszott ki a pályáról. Na, engem akkoriban fogott meg a versenyzés világa, majd mindig más-más barátomnál jöttünk össze vasárnaponként megnézni a Forma-1-es versenyeket. Én már annak idején is lyukat beszéltem mindenkinek a hasába, az összes tanárom már menekült, mert ha valamit kérdeztek, akkor bizony válaszoltam rá... Ma is úgy van, hogy ha valaki megkérdez valamiről, akkor visszakérdezek, hogy komoly választ akar-e, mert az hosszú… - …az olvasóink komoly válaszokat akarnak… - Akkor sokáig fogunk itt ülni, még jó, hogy hoztál tartalék elemet a diktafonba… A sportot amúgy előtte is szerettem, de valahogy ez a ’96-os mogyoródi futam hozta el azt, hogy „bang”, kinyílt előttem a világ. Most az új felállás szerint vagyunk öten, akik a kerékpárral foglalkozunk a jövőben. Ennek kapcsán sokan gondolhatnák, hogy van is egyfajta rivalizálás közöttünk, de ezt én szerencsére nem érzem. Most ment például a Párizs-Nizza és a Tirreno Adriatico közvetítése párhuzamosan, ahol pont úgy jött ki a dolog, hogy előbbit az olaszul tudó kolléga, utóbbit pedig a franciául beszélő közvetítette, de abszolút segítették egymást, oda-vissza fordították az anyagokat egymásnak a L’Equipe-ből és a Gazzettából. Én úgy érzem, hogy ötünknek egy olyan „hatalmas cipő”-be kell belépnünk, hogy nincs idő arra, hogy egymás lábára lépjünk, vagy helyezkedjünk. Mindenki kapaszkodik a gatyájába, hogy úgy dolgozzunk, hogy ne azzal legyenek tele a fórumok: „Miért nincs Sipi és hol van Jenci? ”. - Miért lehetett a Knézy-Sipos páros ennyire sikeres az Eurosporton? Miért voltak ők közkedveltek a kerékpározást vagy éppen annak csúcseseményét, a Tour de France-ot figyelők számára? - Ők ketten nagyon karakteresek a közönség, a nézők szemében, annyira szimpatikusak, szerethetőek voltak együtt, ahogy közvetítették a kerékpárt. [SPORT TV!!!] Marseille Brighton közvetítés 5 október 2023 2 [SPORT TV!!!] Marseille Brighton közvetítés 5 október 2023 2023. szept. 19. — Brighton AEK közvetítés 21/09/2023. AEK Larnaka - Anorthoszisz Famaguszta .

À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page